document.write('
')
  • 地市
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 朔州 
  •  
  •  
  •  

您现在的位置:实博手机版官方app下载 >实博手机版官方app下载招聘 > 考试题库 >

2020山西实博手机版官方app下载考试题库:英语模拟试题练习(三)

2019-12-11 13:47:50| 来源:朔州中公教育 点击量: 26

考生关注:

  • 实博手机版官方app下载公众平号
  • 抖音平台

实博手机版官方app下载2020实博手机版官方app下载校园招聘已经开始,根据往年实博手机版官方app下载考试试题可知,英语是实博手机版官方app下载校园招聘考试的重要科目之一。今天小编就为大家整理了英语方面的练习题,供各位考生复习备考,并祝大家早日入行!

实博手机版官方app下载A general partner at Mountain View-based GV (formerly Google Ventures), Faris makes a point of creating ample time to explore other entrepreneurial hotbeds.

"I'm a fan of emerging ecosystems that are not in the Valley — other areas where the talent pools are unbelievable," he tells Business Insider. "Where it just feels like you can be a lot more thoughtful recruiting, where there's no frenzy. I like going and looking for entrepreneurs in those pockets."

"It's a breath of fresh air to be able to poke your head in and see what kind of innovation these areas have," he says. "Each ecosystem thinks in different ways. They have expertise in certain domains that others aren't as strong in. It's so fascinating to learn from."

实博手机版官方app下载This principle means he's racked up his frequent flyer miles. "The best way to find these companies is actually to go there. It takes work and the willingness to fly over on a regular basis to discover, learn the ecosystem, and make the connections. Some startups do come to Boston or Silicon Valley to look for investors, but I think the right way to do it is just to build connections by going there personally."

Google cofounder Sergey Brin actually made a similar statement recently, advising wannabe entrepreneurs to start their companies outside of Silicon Valley rather than in it. "During the boom cycles, the expectations around the costs — real estate, salaries — the expectations people and employees have ... it can be hard to make a scrappy initial business that's self-sustaining," he said. "Whereas in other parts of the world you might have an easier time for that."

Although Brin did say that Silicon Valley is better for raising more capital, Faris proves that it doesn't have to be a necessity.

1. What's the article mainly about?

A. Methods to raise more capital not in Silicon Valley.

B. People's willingness to fund startups outside Silicon Valley.

实博手机版官方app下载C. Fans of emerging ecosystems.

实博手机版官方app下载D. The best way for investors to find promising companies.

实博手机版官方app下载2. The word "ample" in Paragraph One is closest in meaning to?

实博手机版官方app下载A. more B. inadequate C. enough D. much

实博手机版官方app下载3. According to Paragraph Two, why did Faris look for entrepreneurs outside Silicon Valley?

实博手机版官方app下载A. Because life in Silicon Valley was too hard to breathe fresh air.

B. Because so many investors paid attention to the same area.

实博手机版官方app下载C. Because Silicon Valley no longer be fascinating and innovative.

实博手机版官方app下载D. Because he found it interesting to get to know different ecosystem.

4. How to build connections with companies outside Silicon Valley efficiently?

实博手机版官方app下载A. Move to Boston or Silicon Valley.

实博手机版官方app下载B. Discover and learn the knowledge of ecosystems aboard.

C. Go to visit these newly-started companies personally.

D. Do nothing until these start-ups come to look for investors.

实博手机版官方app下载5. Which may NOT be the reason for funding outside Silicon Valley according to Faris?

实博手机版官方app下载A. More chances to raise capital

B. Easier to make an initial business that's self-sustaining

实博手机版官方app下载C. Less expectations around costs

D. More amazing business areas

参考答案

1.【答案】D。解析:主旨题。本文在开头就说了Faris想花足够的时间在其他创业聚集区,并在后面指出硅谷之外的创业聚集区的种种优点,强调投资者不要等着创业公司来硅谷找他们,而是投资者自己去硅谷以外的地方看看。并称到硅谷以外的地方考查可以呼吸道新鲜的空气,有很多值得学习的地方,Sergey Brin,谷歌的联合创始人,建议创业者到硅谷以外的地方创业,故本文大意主要讲了投资者寻找有前途的创业公司的最好方式。

2.【答案】C。解析:词义猜测题。根据下文的描述可知Faris对寻找合适的投资对象投入了大量时间,因此可以推知此处用来修饰时间的ample应为充足的意思,故选C。

3.【答案】D。解析:细节题。根据题干定位到第二段,第二段意思为:Faris对Business Insider的记者说:我十分有兴趣在硅谷之外寻找新兴生态系统,因为这些地方拥有令人不可思议的人才,这些地方令你觉得深思熟虑后可以进行招募工作,这里不会让你暴躁,我喜欢在这些有潜力的地方寻找企业家。故选D。

实博手机版官方app下载4.【答案】C。解析:细节题。根据文中第四段中... but I think the right way to do it is just to build connections by going there personally可以得知最有效同企业建立联系的方式是亲自去拜访,与选项C描述一致,故选C。

5.【答案】A。解析:细节题。题干要求选出并非在硅谷之外的公司投资的原因。根据文章倒数第二段可知,硅谷外的地方更容易让公司自我维持,成本预期也较低,故B、C正确,根据文章第三段可知,硅谷外的地方思维更新,更有值得学习的地方,故D正确,根据最后一段可知,Faris并不认为更容易集资是个必要的条件,故答案为A。

 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处及源文件地址。
(责任编辑:zt79117)

实博手机版官方app下载 免责声明:本站所提供试题均来源于网友提供或网络搜集,由本站编辑整理,仅供个人研究、交流学习使用,不涉及商业盈利目的。如涉及版权问题,请联系本站管理员予以更改或删除

报考指导 阅读资料

猜你喜欢 换一换  

关于中公
业务体系
面授课程 在职课程
网站产品
实博手机版官方app下载公众号
微博二维码
咨询电话

0349-6667726

在线客服 点击咨询

实博手机版官方app下载投诉建议:400 6300 999

韦德app苹果版 苹果十博实博手机版官方app下载 十博客户端下载苹果版 十博官网客户端安卓版下载 韦德app怎么下载地址 实博软件下载安卓版app 实博提款审核需要多久 实博下载地址 实博手机版下载安装 韦德实博手机版官方app下载场网址